• Domov
  • Vabilo medijem na 19. sejo Predsedstva SOS

Obveščamo vas, da bo v torek, 17. oktobra 2017, s pričetkom ob 9.30 uri v Mestni občini Ptuj (velika sejna soba, 1. nadstropje, številka 8), Mestni trg 1, 2250 Ptuj, potekala 19. seja Predsedstva Skupnosti občin Slovenije.

Ključne teme seje Predsedstva bodo financiranje občin in povprečnina za leti 2018 in 2019, ključni izzivi na področju dolgotrajne oskrbe in vloga občin, predstavitev evidentiranih članov v Svet Fundacije za financiranje športnih organizacij v Republiki Sloveniji z glasovanjem o imenovanju kandidata/kandidatke ter predstavitev Priročnika za proračunsko financiranje NVO.

Seje predsedstva se bodo poleg županj in županov udeležili Tatjana Buzeti, generalna direktorica Direktorata za dolgotrajno oskrbo, kandidatke in kandidati za imenovanje v Svet Fundacije za financiranje športnih organizacij v Republiki Sloveniji (kandidature so možne še do 15.10.2017) in Monika Kostanjevec, pravna svetovalka Centra za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij (CNVOS).

Seja je odprta za javnost, glasovanje v Svet Fundacije za financiranje športnih organizacij v Republiki Sloveniji poteka tajno. Izbrani kandidat bo razglašen po glasovanju, takrat bomo sejo prekinili za 10 minut in bo možno dobiti izjave za javnost. Predstavnike medijev vabimo, da se seje udeležite in nam namero o vaši udeležbi sporočite na info@skupnostobcin.si.


Nazadnje posodobljeno: