• Domov
  • Možnost prijave na spletno enciklopedijo Youth Wiki

Youth Wiki  je evropska spletna enciklopedija na področju nacionalnih mladinskih politik, ki jo je v sodelovanju z državami članicami izdelala Evropska komisija.

Spletno mesto Youth Wiki vsebuje izčrpne zbirke podatkov o nacionalnih strukturah, politikah in ukrepih, ki podpirajo mlade.

Namenjen je oblikovalcem politik, političnim odločevalcem, mladinskim organizacijam, organizacijam za mlade, raziskovalcem mladine in vsem drugim akterjem, ki se ukvarjajo in delajo z mladimi ali za mlade.

Omogoča vam dostop do aktualnih in evropsko primerljivih podatkov, krepi vzajemno učenje na področju javnih politik za mlade, spodbuja izmenjavo podatkov v širšem evropskem prostoru in podpira deležnike pri odločanju ter zagovorništvu glede ukrepov namenjenih mladim.

Vabimo vas, da se prijavite za prejemanje elektronskih novic Youth Wiki, preko katerih vas bodo nekajkrat letno obveščali o razvoju spletne platforme, posodobitvah podatkov, možnostih uporabe podatkov in aktivnostih, ki jih bodo izvajala za promocijo in uporabo platforme.

To lahko storite na dva načina:

–        pošljete sporočilo na naslov youthwiki@mva.si.  Vaš e-naslov bo dodan v bazo prejemnikov, vi pa boste prejeli sporočilo, s katerim boste potrdili prijavo na listo prejemnikov e-novic Youth wiki ali

–        izpolnite obrazec za prejemanje e-novic Youth Wiki, ki ga najdete na dnu spletne strani www.youthwiki.si.