• Domov
  • Potenciali kulture na podeželju – poziv k oddaji vlog do 10. 11.

Iz MGRT smo prejeli informacijo o sporočilu Evropske komisije, direktorata za izobrževanje, mlade, šport in kulturo, da bo drugo leto v Nemčiji organiziran javni posvet v zvezi z tematiko vloge kulture na ne-urbanih območjih v EU. V ta namen se do 10. novembra letos lahko prijavijo zainteresirani predstavniki institucij med katerimi so tudi občine, ki imajo reference na področju poznavanja potencialov Kulture na ne-urbanih področjih (podeželje) in bi se morda želeli vključiti v javno razpravo s Komijo v okviru te tematike.

Izbranih bo 35 oseb za sodelovanje na dveh srečanjih Brainstorming in Dialogues. Prijaviti se je mogoče do 10. novembra letos na spletni strani; https://voicesofculture.eu/2019/10/10/call-for-applications-the-role-of-culture-in-non-urban-areas-of-the-european-union/

Brainstorming srečanje bo potekalo 4. in 5. februarja 2020 na Fagus-Werk, Alfeld, Nemčija. Stroške poti, nastanitve in obroke krijejo organizatorji.
Dialogue srečanje bo 22. aprila 2020 v Bruslju, Belgija. Stroške poti, nastanitve in obroke krijejo organizatorji.

Prosimo , da navedeno informacijo posredujete vsem potencialno zainteresiranim javnostim oziroma posameznikom , ki imajo reference na področju poznavanja potencialov Kulture na ne-urbanih področjih (podeželje) , ki bi se morda želeli vključiti v javno razpravo s Komijo v okviru te tematike.


Nazadnje posodobljeno: