• Domov
  • Dogodki
  • Posvet glede Sistemskih priporočil za ureditev sistema za NUSZ – NOVA LOKACIJA!

Ponedeljek 10.10.2016 ob 9:00 do 13:00

39 Predoslje, Slovenija

Ministrstva za javno upravo, okolje in prostor ter finance so občinam pred dnevi posredovala Sistemska priporočila za ureditev sistema za nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča v občinah (Sistemska priporočila NUSZ ). Za izvedbo priporočil in poglobitev sodelovanja med občinami in ministrstvi, Ministrstvo za javno upravo, Ministrstvo za finance in Ministrstvo za okolje in prostor organizirajo posvet.

Obveščamo vas, da bo zaradi velikega zanimanja in števila prijav na posvet, le-ta potekal v Kongresnem centru Brdo pri Kranju, v dvorani Splendens, Predoslje 39, 4000 Kranj. Posvet bo na že določen termin, torej v ponedeljek, 10. oktobra 2016 s pričetkom ob 9.00 uri. To pomeni, da vmesno obvestilo, kjer so zavrnili določeno število udeležencev, ne drži več in se navedenega posveta lahko udeležite prav vsi prijavljeni udeleženci.

Gradiva za strokovni posvet bodo objavljena predvidoma 7.10.2016, na spletnih straneh Ministrstva za okolje in prostor, Ministrstva za finance in Ministrstva za javno upravo.

Vabilo (upoštevajte novo lokacijo!), program posveta in prijavnica.