• Domov
  • Dogodki
  • 2. Festival družbenih inovacij in predstavitev Družbeno inovacijskega laboratorija

četrtek 20.9.2018 ob 15:00 do 17:00

Tkalski prehod 4, Maribor, Slovenija
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS
Dogodek je brezplačen

Vljudno vas vabimo na 2. Festival družbenih inovacij in socialnega podjetništva s predstavitvijo Družbeno inovacijskega laboratorija za mlade – Fejs(t)Spejs, ki bo potekal 20. septembra 2018, od 15.00 do 17.00, v Tkalki, Tkalski prehod 4, 2000 Maribor.

Projekta New Generation Skills in Social(i) Makers si prizadevata za ustvarjanje spodbudnega okolja, ki omogoča družbeno inoviranje, prepoznavanje potreb okolja ter razvoj idej in  oblikovanje inovativnih produktov. Slednje terja povezanost vseh deležnikov in spremembo miselnosti ter izboljšanje kompetenc relevantnih akterjev: prebivalk in prebivalcev, gospodarstva, izobraževalcev, podpornih organizacij, lokalnih skupnosti ter drugih odločevalcev v politiki in programih spodbujanja inovativnosti, (socialnega) podjetništva in zaposlovanja mladih. Z našima projektoma želimo spodbuditi in podpreti širitev družbenih inovacij ter premostiti vrzel med družbeno koristno novo idejo in uspešnim podjetjem, ki temelji na družbeni inovaciji.

Na festivalu družbenih inovacij želimo skupaj z vami obeležiti otvoritev Družbeno inovacijskega laboratorija za mlade (Fejs(t)spejs), ki je nastal v sklopu projekta New Generation Skills in predstaviti Akademijo družbenih inovacij, ki smo jo oblikovali v sklopu projekta Social(i) Makers.

Vabilo s programom

 

Prijavnica

Dogodek je že potekel.