četrtek 7.11.2019 do 8.11.2019

Grand Hotel Portoroz, Obala, Portorož - Portorose, Slovenija

Zbornica za poslovanje z nepremičninami vas v sodelovanju s Skupnostjo občin Slovenije in ostalimi organizatorji in soorganizatorji vabi na 30. posvet Poslovanje z nepremičninami, ki bo potekal v četrtek, 7. novembra in v petek, 8. novembra v kongresnem centru Portus, LifeClass Hotel&Spa hotel Slovenija, Obala 33, Portorož.

Osrednja tema prvega dne posveta (v četrtek) bo predstavitev Ukrepov za zagotovitev dodatnih 10.000 najemnih stanovanj, ki bo razdeljena na dve okrogli mizi. V prvem delu bodo predstavljeni ukrepi, ki se nanašajo predvsem na zagotavljanje javnih najemnih stanovanj, v drugem pa ukrepi, ki ciljajo na aktivacijo neizkoriščenih zasebnih potencialov.

V nadaljevanju posveta (v petek) bo delo potekalo v štirih sekcijah: Sekciji za upravljanje nepremičnin, Sekciji za promet z nepremičninami, Sekciji za vrednotenje in ocenjevanje nepremičnin ter Stanovanjski sekciji. Udeleženci bodo obravnavali številne aktualne in strokovne tematike ter na koncu, tako kot vsako leto, pripravili predloge za izboljšanje poslovnega okolja kot normativne ureditve.

Skupnost občin Slovenije je tudi letos sodelovala pri pripravi programa in glede na to, da je vloga države in lokalnih skupnosti ključna pri izvajanju stanovanjske politike, vas vabimo k udeležbi ter obveščamo, da imate občine članice SOS soorganizatorski popust v višini 15% z uporabo promocijske kode »SOS2019«.

Več o programu in prijavnico najdete na tej povezavi.


Nazadnje posodobljeno: