četrtek 21.9.2017 do 22.9.2017

Grm Novo Mesto - Center Biotehnike In Turizma, Sevno, Novo mesto, Slovenija
Dogodek je brezplačen

Objavljamo vabilo na 4. Slovenski podeželski parlament, ki bo zasedal v prostorih Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, 22. septembra 2017. Uvodni del bo potekal 21. septembra v Deželi kozolcev Šentrupertu.

Skupnost občin Slovenije ocenjuje program zanimiv tudi za udeležbo predstavnikov občin in priporoča udeležbo. Na dogodku bodo izvedene tudi tematske delavnice, in sicer:
~ Storitve na podeželju
~ Verige vrednosti
~ Upravljanje tveganj
~ Zaposlovanje in infrastruktura na podeželju
~ Sobivanje generacij na podeželju in vloga mladih
~ Prehranska varnost
~ Pametno upravljanje naravnih virov
~ Znanje na podeželju in inovativnost
~ Zadružništvo
~ Skupna kmetijska politika in poenostavitve

Dogodek soorganizirajo na pobudo Društva za razvoj slovenskega podeželja partnerji Mreže za podeželje, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, Zadružna zveza Slovenije, GZS – Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij in Zveza slovenske podeželske mladine.

Prijave na dogodek zbirajo organizatorji najkasneje do 17. septembra 2017 preko povezave oz. do zapolnitve razpoložljivih mest. Kotizacije za dogodek ni, udeležencem je zagotovljen brezplačen program in prehrana.

Več informacij o dogodku in registraciji najdete na spletnih straneh www.drustvo-podezelje.si in www.program-podezelja.si.