Torek 23.1.2018 ob 10:00 do 14:30

Austria Trend Hotel Ljubljana, Dunajska cesta, Slovenija
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Odločitve Državne revizijske komisije kot edinega neodvisnega organa presoje zakonitosti naročnikovega ravnanja imajo pomembno vlogo pri izvajanju postopkov oddaje javnega naročila. Uporaba in tolmačenje nekaterih institutov ZJN-3 so se v času izvajanja zakona preko pravne prakse izoblikovali, obstoječa pravna praksa Državne revizijske komisije in sodna praksa Sodišča EU pa pripomorejo k lažjemu razumevanju in uporabi zakonov, s področja javnega naročanja.

Skupnost občin Slovenije vabi na seminar, kjer bo predstavljena aktualna praksa Državne revizijske komisije, in bo potekal v torek, 23. januarja 2018 s pričetkom ob 10.00 uri v dvorani Horus Austria Trend Hotela Ljubljana, Dunajska cesta 154, Ljubljana.

Vabilo s programom najdete TUKAJ.

Prijavnica

Prosimo vas za posredovanje naročilnice, na podlagi katere vam lahko izstavimo račun!

Prav tako nam podpisane in žigosane prijavnice posredujte na naslov metka@skupnostobcin.si oziroma po faxu na 02 234 15 03
Udeležba za občine članice je 40,00 EUR na osebo, za nečlanice pa 80.00 EUR in vključuje strokovno predavanje, najem dvorane, pogostitev v odmoru in DDV. Prijavnica velja kot naročilnica.

Nalagam obrazec
V primeru težav, lahko izpolnite obrazec ročno. Navodila za potrditev najdete na njem.

Nazadnje posodobljeno:

Ne vozi se sam

Imate prosto mesto v avtomobilu?
Razdelite si stroške in uživajte v dobri družbi.
OdŠt. mestKontakt
Ni še oglasov.