• Domov
  • Dogodki
  • Celovita presoja vplivov na okolje za občinske prostorske načrte za lokalne skupnosti

četrtek 23.3.2017 ob 9:00 do 15:30

Poligon kreativni center / creative centre, Tobačna ulica, Ljubljana, Slovenia
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS
Dogodek je brezplačen

Ministrstvo za okolje in prostor je v sodelovanju s Skupnostjo občin Slovenije in z  Jaspersom organiziralo celodnevno delavnico o presojah vplivov na okolje za občinske prostorske načrte, ki je potekala 25. januarja v Ljubljani.

Napovedana je bila naslednja delavnica, ki bo 23. marca 2017, od 9.00 do 15.30 ure,  na isti lokaciji, to je Poligon, Kreativni center, Tobačna ulica 5, Ljubljana, Slovenija, Velika sejna soba.

Vabilo

Program

Kot je bilo dogovorjeno na prvem seminarju, smo pripravili dopolnjen osnutek  Priročnika za učinkovito vključevanje CPVO v postopek priprave OPN za občine s primeri dobre prakse. Prosimo, da ga preberete in predlagate njegove izboljšave ali nove primere dobre prakse, saj bo to priročnik, ki ga boste uporabljale vse lokalne skupnosti tudi v naslednjih letih.

Prosimo, da se usposabljanja udeležite in da potrdite svojo udeležbo s prijavnico Skupnosti slovenskih občin. Vabljeni so tudi vaši pripravljavci planov in pooblaščenci.

Ponovno vas pozivamo, da prijavite primere dobre prakse, ki jih bomo objavili v priročniku. Obrazec je dostopen tukaj: Obrazec za prijavo dobre prakse.

Jezik usposabljanja je slovenski.

Novo!  Gradivo – Predstavitev Priročnika

Prijavnica

Dogodek je že potekel.

Nazadnje posodobljeno: