• Domov
  • Dogodki
  • Delo s konfliktnimi strankami in motiviranje zaposlenih

Sreda 26.9.2018 ob 9:30 do 14:30

Center Ivana Hribarja Trzin, Ljubljanska cesta, Trzin, Slovenija
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije vas vabi na posvet s praktično delavnico z naslovom DELO S KONFLIKTNIMI STRANKAMI iMOTIVIRANJE ZAPOSLENIH. Dogodek bo potekal 26. 9. 2018 od 9.30 – 14.30 v dvorani Marjance Ručigaj, Center Ivana Hribarja, Ljubljanska cesta 12f, Trzin. 

Ljudje smo bitja odnosov. Kakovost odnosov se izraža v kakovostni komunikaciji. Lepi odnosi se gradijo s prijazno, nenasilno, empatično komunikacijo. Do sem idila… Resničnost vašega dela pa: dnevno srečevanje s strankami in zaposlenimi, zahtevno delo ter nenehno usklajevanje različnih interesov in pričakovanj pogosto sproža konflikte, greni odnose, povzroča nemotiviranost in zavira učinkovite delovne procese. Napete komunikacijske situacije v zaposlenih neredko povzročajo stres in notranjo stisko. Delo v lokalni samoupravi zato zahteva ne le veliko mero čustvene zrelosti ter obvladovanja komunikacijskih spretnosti in veščin, ampak tudi notranjo uravnoteženost, osebno(stno) trdnost ter sposobnost motiviranja sebe in drugih.

Na delavničnem seminarju bomo analizirali nekatere konfliktne situacije, s katerimi se pri svojem delu srečujete, ter iskali načine za vaše opolnomočenje za mirno, kakovostno in učinkovito delovanje in motiviranje zaposlenih. Z udeleženci delavničnega seminarja bomo:

  • ozavestili stopnjo konfliktnosti, ki so jim izpostavljeni pri vsakdanjem delu,
  • teoretično spoznali in praktično preizkusili nekatera učinkovita komunikacijska orodja, ki pomagajo pri bolj učinkovitem komuniciranju s strankami in zaposlenimi,
  • analizirali in evalvirali konkretne konfliktne situacije,
  • iskali spodbude za bolj motivirano in odgovorno delo v službi.

Seminar je namenjen direktorjem in direktoricam občinskih uprav, vodjem organizacijskih enot in vsem zaposlenim v občinskih upravah, ki se pri svojem delu srečujejo s konfliktnimi strankami. 

Vabilo na posvet z delavnico in program dogodka

Voditelj delavničnega seminarja

Mag. Martin Lisec je logoterapevt, mediator in predavatelj. Je ustanovitelj in direktor Inštituta Stopinje in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.

Prijavnica

Udeležba za občine članice je 40,00 EUR na osebo, za nečlanice pa 80,00 EUR in vključuje strokovno predavanje, najem dvorane, delovno gradivo, pogostitev v odmoru in DDV.
Podpisane in žigosane prijavnice nam prosimo posredujte na naslov metka.lasic@skupnostobcin.si oziroma po faxu na 02 234 15 03.

Prosimo vas, da nam na naslov metka.lasic@skupnostobcin.si ali na naslov Partizanska 1, 2000 Maribor posredujete naročilnico (za izstavitev računa). V kolikor naročilnice ne boste posredovali, bomo prijavnico smatrali kot podlago za izstavitev računa.

Nalagam obrazec
V primeru težav, lahko izpolnite obrazec ročno. Navodila za potrditev najdete na njem.

Nazadnje posodobljeno:

Ne vozi se sam

Imate prosto mesto v avtomobilu?
Razdelite si stroške in uživajte v dobri družbi.
OdŠt. mestKontakt
Ni še oglasov.