• Domov
  • Dogodki
  • Delovni posvet Kako do EU sredstev – teritorialno sodelovanje 10.6. 2015 Ajdovščina

Sreda 10.6.2015 ob 10:00 do 3:00

Območna Obrtno-Podjetniška zbornica Ajdovščina, Vipavska cesta, Slovenia

Skupnost občin Slovenije v sodelovanju s Službo vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, organizira delovni posvet »Kako do EU sredstev – teritorialno sodelovanje«.

Na strokovnem posveti vam bomo prestavili programe teritorialnega sodelovanja, ki s programi čezmejnega sodelovanja (Slovenija-Hrvaška, Slovenija-Avstrija, Slovenija-Italija in Slovenija-Madžarska) ter programi transnacionalnega in medregionalnega sodelovanja (Območje Alp, Srednja Evropa, Podonavje, Mediteran, Jadransko-jonski, INTERREG Europe), nudijo dodatne možnosti financiranja občinskih potreb z EU sredstvi.

Na strokovnem posvetu vam prav tako želim podati informacijo kdo je uspešen prijavitelj oz. kakšni projekti so prejeli sredstva. Informacija na kaj morate paziti pri pripravi projektnih predlogov je velikokrat ključna (velikost partnerstva, vsebina…)

Ta teh povezavah si lahko preberete VABILO s podrobnim dnevnim redomPrijavnico za Maribor 3.6.2015 in Prijavnico za Ajdovščino 10.6.2015.

Na posvet se je možno prijaviti najkasneje do ponedeljka, 1.6.2015 za posvet v Mariboru ter ponedeljka 8.6.2015 za posvet v Ajdovščini. Izpolnjene prijavnice nam lahko posredujete skenirane na naslov metka@skupnostobcin.si ali po faxu na 02 234 1 503 ali po pošti na naslov Skupnost občin Slovenije, Partizanska cesta 1, 2000 Maribor


Nazadnje posodobljeno: