• Domov
  • Dogodki
  • DIALOG Z DRŽAVLJANI: PRIHODNOST DIGITALNE DRUŽBE IN GOSPODARSTVA V EU

četrtek 18.1.2018 ob 10:30 do 12:00

Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, Večna pot 113
Dogodek je brezplačen

Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji vas v sodelovanju z Ministrstvom za javno upravo in Fakulteto za računalništvo in informatiko vabi na
DIALOG Z DRŽAVLJANI, na temo PRIHODNOST DIGITALNE DRUŽBE IN GOSPODARSTVA V EU. Dogodek bo potekal v četrtek, 18. januarja 2018, med 10.30 in 12.00 na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani, Večna pot 113.

Na vaša vprašanja bosta odgovarjala evropska komisarka za digitalno gospodarstvo in družbo Marija Gabriel in minister za javno upravo Boris Koprivnikar.
Pogovor bo povezoval Matej Praprotnik, urednik Vala 202. Tolmačenje iz/ v slovenščino, angleščino in francoščino bo urejeno.

Delujoč enotni digitalni trg je ena osrednjih prednostnih nalog Evropske komisije. Internet in digitalne tehnologije spreminjajo nas, naše odnose in svet okoli nas. Nove spletne vsebine, platforme, spekter in tehnologija 5G, umetna inteligenca, internet stvari, povezanost s širokopasovnim internetom, kibernetska varnost, digitalna znanja, vključenost,… a tudi nezakonite vsebine in lažne novice so veliki izzivi EU v prihodnje. Izkoristite priložnost in vprašajte gosta v živo ter preko spleta! Dogodek bo tudi priložnost, da spoznate aktivnosti slovenske digitalne koalicije.

Spletne prijave so obvezne. Prijavite se.
Dodatne informacije: comm-rep-lju@ec.europa.eu in spletna stran