• Domov
  • Dogodki
  • Druga javna predstavitev predloga določitve vodnih zemljišč

Petek 16.2.2018 ob 10:00 do 12:00

Vojkova cesta 1b, Ljubljana, Slovenija
Dogodek je brezplačen

v okviru Druge javne razprave o predlogu določitve vodnih zemljišč celinskih voda in obnove podatkov hidrografije, ki poteka od 7.2.2018, Ministrstvo za okolje in prostor vljudno vabi na Drugo javno predstavitev predloga določitve vodnih zemljišč celinskih voda v Sloveniji in obnove podatkov hidrografije.

Vabilo na javno predstavitev

Udeležba brezplačna ob predhodni prijavi na e-naslov tomaz.grilj(at)gov.si.

Novica o začetku druge javne razprave o predlogu določitve vodnih zemljišč celinskih voda:
http://www.mop.gov.si/si/medijsko_sredisce/novica/article/12447/8028/
Podrobnejše:
http://www.mop.gov.si/si/delovna_podrocja/voda/druga_javna_razprava_o_predlogu_dolocitve_vodnih_zemljisc_celinskih_voda_v_sloveniji/

Druga javna predstavitev predloga določitve vodnih zemljišč po ZV-1 in obnove podatkov hidrografije bo potekala v petek 16. februarja 2018, v prostorih Agencije RS za okolje (velika sejna soba 4. nadstropje) Vojkova 1b, Ljubljana, z začetkom ob 10.00 uri.

Ministrstvo se zaveda, da brez obsežne in javne razprave o določitvi vodnih zemljišč celinskih voda, take naloge ni mogoče kvalitetno opraviti, zato vabi vse zainteresirane, da podajo svoje pripombe, predloge in komentarje na drugi predlog določitve vodnih zemljišč celinskih voda v Republiki Sloveniji in obnove podatkov hidrografije.

Javna razgrnitev bo trajala do 15. marca 2018. Vse pripombe, predloge in komentarje pošljite na elektronski naslov gp.mop@gov.si (prosimo dodajte v naslov sporočila ‘Druga javna razgrnitev o vodnih zemljišč in hidrografije’).


Nazadnje posodobljeno: