• Domov
  • Dogodki
  • Facebook – priložnost in konkurenčna prednost, ki pomaga doseči občanke in občane na nevsiljiv način

četrtek 25.10.2018 ob 10:00 do 13:30

M hotel Ljubljana, Derčeva ulica 4, Ljubljana, Slovenija
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije vas vabi na izobraževanje z naslovom FACEBOOK – PRILOŽNOST IN KONKURENČNA PREDNOST,  KI POMAGA DOSEČI OBČANKE IN OBČANE NA NEVSILJIV NAČIN. Dogodek bo potekal 25. 10. 2018 od 10.00 – 13.30 v M Hotelu, Derčeva ulica 4, 1000 Ljubljana. 

Kljub velikemu številu različnih družbenih medijev je Facebook še vedno številka ena med njimi, število njegovih uporabnikov pa dnevno raste. Zato je zelo pomembno, kakšna je vaša Facebook stran, kaj objavljate na njej in kako komunicirate z uporabniki tega medija.

Zgrajen je okoli angažiranja uporabnikov, ki ga ne samo gledajo, temveč skozenj pridobivajo informacije, jih delijo in komentirajo. To ima za posledico večjo vidnost in večjo izpostavljenost na eni strani, na drugi pa omogoča kakovostne povratne informacije in je zato dobro orodje dvostranskega političnega komuniciranja z občankami in občani, pa tudi volivkami in volivci. Družbena omrežja imajo v političnem marketingu čedalje večji vpliv, zato je še toliko bolj pomembno, da z njimi znamo dobro upravljati.

Da bi možnosti in priložnosti, ki jih nudi Facebook za komunikacijo z vašimi občankami in občani ter v vaši politični kampanji in po njej, znali čim bolje izkoristiti, smo kot predavateljico na izobraževanje povabili Evo Roškar, kadrovsko štipendistko podjetja KRAFT&WERK, agencije za kreativni Inbound marketing, kjer skrbi za upravljanje družbenih omrežij, digitalno oglaševanje in vsebinski marketing.

Ne zamudite priložnosti, da izboljšate vaše upravljanje z družbenimi mediji in se na izobraževanje prijavite preko spletnega obrazca.

Prijavnica

Dogodek je že potekel.