• Domov
  • Dogodki
  • Javne službe, koncesije in javno zasebno partnerstvo

četrtek 16.5.2019 ob 10:00 do 14:30

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije in Inštitut za lokalno samoupravo, javne službe in javno-zasebno partnerstvo Maribor organizirata posvet, na katerem boste lahko izvedeli več o javno zasebnem partnerstvu in koncesijah na področju gospodarskih javnih služb. Potekal bo 16. 5. 2019 med 10.00 in 14.30, v M Hotelu na Derčevi ulici 4 v Ljubljani.

Mehanizem javno zasebnega partnerstva lahko poveča učinkovitost sodelovanja med javnimi in zasebnimi subjekti, prinese kakovostne storitve in nižje stroške, porazdeli lahko tveganje pri izvajanju javnih služb in pritegne sredstva iz zasebnega sektorja in EU. Za zagotovitev tako pozitivnih rezultatov za lokalno skupnost pa je potrebno ustrezno urediti pravna razmerja, vzpostaviti učinkovit nadzor in zaščiti javni interes, ne da bi pri tem zatrli zasebnega.

Pridobitvi kompetenc na tem področju je namenjen naš posvet – oglejte si program dogodka.

 

Prijavnica

Kotizacija znaša 40,00 EUR na osebo za občine članice in 120,00 EUR za občine nečlanice. Vključuje strokovno predavanje, najem dvorane, delovno gradivo, pogostitev v odmoru in DDV. Podpisane in žigosane prijavnice nam posredujte na naslov metka.lasic@skupnostobcin.si oziroma po faxu na 02 234 15 03. Prosimo vas, da nam na naslov metka.lasic@skupnostobcin.si posredujete tudi naročilnico (za izstavitev računa). V kolikor naročilnice ne boste posredovali, bomo prijavnico smatrali kot podlago za izstavitev računa.

Nalagam obrazec
V primeru težav, lahko izpolnite obrazec ročno. Navodila za potrditev najdete na njem.

Ne vozi se sam

Imate prosto mesto v avtomobilu?
Razdelite si stroške in uživajte v dobri družbi.
OdŠt. mestKontakt
Ni še oglasov.