Torek 14.2.2023 ob 10:00 do 12:00

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za pravosodje, organizira seminar glede novo sprejetega in dolgo pričakovanega Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2), ki  bo začel veljati 26. januarja 2023.

Ne glede na neposredno uporabljivost Splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR), ki je stopila v veljavo maja 2018, prinaša ZVOP-2 nekaj novosti in dodatno ureja določena področja. O tem bo na seminarju govoril Peter Pavlin z Ministrstva za pravosodje, ki je prav tako eden od piscev zakona.

Dogodek je plačljiv.

Prijave potekajo preko spletne prijavnice do katere dostopate s klikom TUKAJ.

 

Prijavnica

Udeležba za občine članice in njene zavode je 40,00 EUR na osebo, za nečlanice in njene zavode pa 120,00 EUR ter vključuje organizacijo in strokovno predavanje, gradivo, najem spletnega orodja in DDV.
Povezavo do kanala ZOOM prejme samo oseba, prijavljena na izobraževanje, na naslov naveden na prijavnici in ni namenjena posredovanju. Povezavo bomo poslali dan pred dogodkom.

*Skupnost občin Slovenije obdeluje vaše osebne podatke za namene izstavitve računa, posredovanja gradiv in povezave za prijavo ter informiranja glede samega dogodka. Več o tem lahko preberete v zavihku varstvo osebnih podatkov in politiki zasebnosti SOS, ki je objavljen na spletni strani SOS.

Nalagam obrazec
V primeru težav, lahko izpolnite obrazec ročno. Navodila za potrditev najdete na njem.

Nazadnje posodobljeno:
Image by rawpixel.com on Freepik