• Domov
  • Dogodki
  • Kako doseči in pravilno komunicirati učinke socialne inovacije

Sreda 27.3.2019 ob 12:30 do 14:00

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS
Dogodek je brezplačen

Serija webinarjev “Ideje za družbene inovacije«, ki smo jo ustvarili v Akademiji socialnih inovacij se nadaljuje! Tokrat smo za vas pripravili webinar na temo »Kako doseči in pravilno komunicirati učinke moje socialne inovacije – razčlenitev verige vrednotenja učinka uspešnih pobud na področju socialnih inovacij.

Merjenje učinkov socialne inovacije nikdar ni enostavno. Zato smo povabili posebnega gosta iz Akademije socialnih inovacij: Maxime Cheng, strokovnjakinjo za merjenje in upravljanje učinkov. Razkrila bo skrivnosti dobrega vodenja »Teorije sprememb« in nam dala nekaj praktičnih nasvetov. Med spletnim seminarjem se bomo osredotočili na enega največjih izzivov merjenja učinka, in sicer na razliko med rezultati in izidi na osnovi realnih primerov.

Webinar bo potekal  27. marca 2019, ob 12.30 in je brezplačen. Prijavite se lahko na tej povezavi. 

Webinar je del niza spletnih izobraževanj, ki jih organiziramo znotraj Akademije socialnih inovacij – ta je nastala v okviru projekta Interreg Social (i) Makers. Ponujamo spletna in terenska izobraževanja na temo socialnih inovacij. Za več informacij obiščite https://social-innovation-academy.teachable.com ali nas kontaktirajte na info@socialimakers.org.