• Domov
  • Dogodki
  • KOMUNIKACIJA IN GOVORICA TELESA V DIGITALNEM SVETU

Torek 9.3.2021 ob 10:00 do 11:45

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije vas vabi na spletno izobraževanje na temo KOMUNIKACIJA IN GOVORICA TELESA V DIGITALNEM SVETUki bo potekala preko spletnega kanala Zoom, 9. 3. 2021 ob 10.00

Komunikacija je ključnega pomena za doseganje boljših delovnih rezultatov in grajenja spodbudnega delovnega okolja. Ker nas čas v katerem živimo, sili v komunikacijo na daljavo, takšni komunikaciji lahko rečemo tudi digitalna komunikacija. Digitalna komunikacija prinaša drugačna pravila komuniciranja, kot smo jih navajeni v osebni komunikaciji iz oči v oči. Veliko število komunikacijskih kanalov, veliko različnih IT rešitev, generacijske razlike in različni nivoji digitalne pismenosti, marsikoga izmed nas občasno pripeljejo do občutkov frustracij, nerazumevanja, jeze ali preprosto zmede. Na interaktivni delavnici bomo govorili o:

  • Spremembah zaradi COVID-19, izzivih komuniciranja na daljavo
  • Komunikaciji kot orodje sporazumevanja in povezovanja
  • Načinih komuniciranja na daljavo in pomembnosti učinkovite komunikacije pri vodenju sodelavcev
  • Govorici telesa v digitalnem svetu in njenem pomenu

Komu je izobraževanje namenjeno:

Izobraževanje je namenjeno vsem zaposlenim v občinskih upravah in javnih zavodih, ki želite izboljšati svoje komunikacijske spretnosti in osvestiti govorico vašega telesa v (digitalni) komunikaciji, prav tako pa je primerno za izboljšanje kompetenc vodstvenega kadra na tem področju.

O predavatelju:

Tematiko nam bo približal Marko Kostelec. Od leta 2016 dalje se ukvarja s kadrovskim svetovanjem, izobraževanjem in coachingom. Njegove glavne strokovne kompetence so usmerjene na področje kadrovskega in strateškega upravljanja, sistematičnega razvoja voditeljstva, upravljanja talentov v podjetjih in izvajanja poslovnega individualnega in skupinskega coachinga. Je licencirani SDI moderator in licencirani svetovalec psihometričnega kadrovskega orodja PXT. Opravljeno ima prvo stopnjo moderatorja integrativnega pristopa psihodrame in transakcijske analize. Od leta 2013 je v aktivnem procesu izobraževanja iz transakcijske analize in je specializant transakcijske analize. Na svojih delavnicah in pri izvajanju coachinga, uporablja odlično coaching orodje Points of You.

Vabilo za tiskanje

Prijavnica

Dogodek je že potekel.