• Domov
  • Dogodki
  • Nacionalna konferenca – Poenostavitev občinskih razpisov

Sreda 25.9.2019 ob 9:30 do 12:45

Dogodek je brezplačen

Vabimo vas na nacionalno konferenco Poenostavitve občinskih razpisov, ki jo CNVOS organizira v sodelovanju s Skupnostjo občin Slovenije . Na konferenci bodo predstavili različne možnosti poenostavitev na občinskih javnih razpisih. Te poenostavitve tako financerjem kot upravičencem olajšajo izvajanje aktivnosti in poročanje o rezultatih, hkrati pa omogočajo doseganje boljših rezultatov.

Konferenca bo ponudila širok spekter že preizkušenih rešitev in vam omogočila, da svoje poglede in dileme delite s kolegi iz drugih občin. Vabljeni župani, občinski uradniki in člani ocenjevalnih komisij, seveda pa tudi vsi ostali, ki vas tema zanima.

Da bi spodbudili razmislek o boljših razpisih in nudili podporo uradnikom, so na CNVOS-u že leta 2015 izdali Priročnik o izvajanju občinskih razpisov z dodatkom o uporabi predplačil. Še sveže iz tiskarne pa so Smernice o izvajanju občinskih razpisov, ki na kratek in preprost način razlagajo vse korake razpisnega postopka, hkrati pa posebno pozornost posvečajo uporabi pavšalov in drugih poenostavitev. In prav o tem bo govora na prihajajoči konferenci.

Konferenca bo potekala 25. septembra v Tehnološkem parku (dvorana B23), podrobnejši program si lahko pogledate tukaj.

Prosimo, da se na konferenco prijavite na tej povezavi najkasneje do 20. septembra.

 

 


Nazadnje posodobljeno: