• Domov
  • Dogodki
  • Konferenca »Inovativne ideje in zagon socialnih podjetij«

Torek 22.10.2019 ob 8:30 do 14:00

Trg Brolo 12, 6000 Koper - Capodistria, Slovenija
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS
Dogodek je brezplačen

Obveščamo vas, da Skupnost občin Slovenije in Ekonomski institut Maribor v sklopu projekta Social(i)Makers vabita na konferenco »Inovativne ideje in zagon socialnih podjetij«, ki bo potekala v torek, 22. 10. 2019, od 9.00 do 14. ure v Kopru (učilnica InnoLab, Fakulteta za management Univerze na Primorskem Trg Brolo 12, 6000 Koper).

Jesen je čas za nove izzive in morda je pravi čas, da se razgledamo po domači sceni spodbujanja inoviranja na področju družbenih problemov in socialne ekonomije ter pokukamo, kaj novega nam ponuja projekt Social(i)Makers.

V projektu se dogaja. Akademija družbenih inovacij je še vedno brezplačno dostopna vsem, ki bi se radi seznanili z razvojem inovativnih idej in zagonom socialnega podjetja (https://social-innovation-academy.teachable.com/), na voljo so spletni seminarji z aktualnimi temami s področja družbenega inoviranja in od septembra dalje deluje edinstvena spletna tržnica problemov, izzivov in rešitev za družbene probleme v državah Srednje Evrope, torej tudi pri nas.

Še več! Do konca oktobra poteka mednarodno tekmovanje za najboljšo rešitev na področju vseh vrst izobraževanja in usposabljanja za »vzgojo nove generacije družbenih inovatorjev«, Be Social, Be Maker!

Ali vas mika, da bi skupaj opredelili zmagovalno rešitev? Najboljša ideja bo nagrajena s strokovno podporo tujih strokovnjakov za razvoj družbenih inovacij v višini 5.000 EUR!

In kaj potem, ko ste svojo družbeno inovacijo opredelili in se odločili, da jo oživite?

  • Na kakšno pomoč in podporo lahko računate?
  • Kakšna sredstva so vam na voljo v Sloveniji?

Teme bodo predstavili in na vaša vprašanja odgovarjali partnerji v projektu Social(i)Makers, strokovnjaki z navedenih področij. Zaključili bomo času primerno: s prijetnim druženjem ob hrani in pijači.

Vabilo s programom.

Prijavnica

Dogodek je že potekel.

Nazadnje posodobljeno: