• Domov
  • Dogodki
  • Festival družbenih inovacij in socialnega podjetništva

Sreda 5.9.2018 ob 10:00 do 13:00

Kreativni center Poligon, Tobačna ulica, Ljubljana, Slovenia
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS
Dogodek je brezplačen

Skupnost občin Slovenije vas v sodelovanju z Ekonomskim institutom Maribor vljudno vabi na Festival družbenih inovacij in socialnega podjetništva (Social(i) Makers festival), ki bo potekal 5. septembra v Ljubljani.

Če bi želeli izvedeti kako ustanoviti uspešno socialno podjetje, kakšne so možnosti financiranja družbenih inovacij in socialnih podjetij ter pridobiti več informacij o samem projektu Social(i) Makers in vsebinah bližajočih se brezplačnih usposabljanj, hkrati pa dogodek izkoristiti kot priložnost za mreženje, izmenjavo izkušenj in idej, vas prijazno vabimo, da se nam pridružite.

Festival je namenjen vsem občinam, občankam in občanom, inovatorjem, oblikovalcem politik, financerjem ter ostalim zainteresiranim, ki bi želeli razmišljati in iskati rešitve za dolgotrajne izzive v vaših lokalnih okoljih ter se seznaniti z orodji za uresničitev idej na področju socialnih inovacij.

Dogodek je brezplačen!

Vabilo s programom.

Osrednji del projekta Social(i) makers je brezplačni spletni program usposabljanj (več na tej povezavi) in usposabljanja na terenu, kar bomo predstavili tudi na samem dogodku. Spletno usposabljanje se bo pričelo 10. septembra 2018, prijavite pa se lahko že danes na naslovu https://social-innovation-academy.teachable.com/.

 

Prijavnica

Dogodek je že potekel.

Nazadnje posodobljeno:

Ne vozi se sam

Imate prosto mesto v avtomobilu?
Razdelite si stroške in uživajte v dobri družbi.
Dogodek je že potekel.