• Domov
  • Dogodki
  • NAPOVED – javno posvetovanje o modelu prostorskega razvoja Slovenije 2050

Petek 15.9.2017 ob 9:00 do 12:30

101 Jamnikarjeva ulica, Slovenija

Ministrstvo za okolje in prostor bo 15. septembra 2017 organiziralo prvo javno posvetovanje o modelu prostorskega razvoja Slovenije 2050. Posvet bo potekal v prostorih Biotehniške fakultete, Jamnikarjeva 101 med 9.00 in 12.30 uro.
Ministrstvo za okolje in prostor je pristopilo k prenovi temeljnega strateškega dokumenta za usmerjanje prostorskega razvoja države Strategije prostorskega razvoja Slovenije (SPRS). Prenova SPRS je načrtovana kot proces, v okviru katerega so bili do sedaj že oblikovani vizija in cilji prostorskega razvoja države, ki so bili javno predstavljeni.
Na posvetu 15. septembra bodo obravnavana izhodišča za pripravo modela prostorskega razvoja države, pripravljena v raziskovalni nalogi pod vodstvom Oddelka za krajinsko arhitekturo, Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Na podlagi izhodišč bodo po posvetu pripravljeni variantni predlogi modela prostorskega razvoja. Predlogi modela bodo nato javno predstavljeni in obravnavani na posvetu, ki bo organiziran konec novembra 2017.
Vljudno Vas vabimo, da si že sedaj rezervirate čas za udeležbo.  
Vabilo s programom ter gradivi za udeležence vam bodo posredovali v začetku septembra. Takrat bo odprta tudi registracija za dogodek. 


Nazadnje posodobljeno:

Ne vozi se sam

Imate prosto mesto v avtomobilu?
Razdelite si stroške in uživajte v dobri družbi.
OdŠt. mestKontakt
Ni še oglasov.