• Domov
  • Dogodki
  • NUSZ za leti 2022 in 2023 z usmeritvami za naslednja obdobja

četrtek 4.11.2021 ob 10:30 do 14:30

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za finance, Ministrstvom za okolje in prostor, Geodetsko upravo Republike Slovenije in Finančno upravo Republike Slovenije organizira seminar glede novih usmeritev in priporočil za občine za naslednje obdobje odmere NUSZ za bolj uspešno zagotavljanje proračunskih sredstev občin za razvoj in investicije v prihodnjih letih, ki bo izveden

Seminar je namenjen županom, direktorjem občinskih uprav, predstavnikom občin in zunanjim izvajalcem občin, ki so zadolženi za pripravo in izvajanje NUSZ v občinah, ter strokovnim organizacijam za prostorsko načrtovanje in evidentiranje nepremičnin občin.

Vljudno vabljeni!

Prijavnica

Prijave potekajo preko spletne prijavnice in so obvezne, saj boste le tako pred dogodkom prejeli povezavo do spletne učilnice Zoom. Pomembno je, da na prijavnici navedete vaš poimenski e-naslov na katerega boste prejeli povezavo.

Udeležba za občine članice je 40,00 EUR na osebo, za nečlanice pa 120,00 EUR in vključuje organizacijo in strokovno predavanje, gradivo, najem spletnega orodja in DDV.

* Skupnost občin Slovenije obdeluje vaše osebne podatke za namene posredovanja povezave do spletnega seminarja, posredovanja gradiv, informiranja glede samega dogodka in izstavitve računa. Več o tem lahko preberete v zavihku varstvo osebnih podatkov in politiki zasebnosti SOS, ki je objavljen na spletni strani SOS.

Nalagam obrazec
V primeru težav, lahko izpolnite obrazec ročno. Navodila za potrditev najdete na njem.

Nazadnje posodobljeno: