• Domov
  • Dogodki
  • Novosti Zakona o nevladnih organizacijah z vidika občin

Torek 9.10.2018 ob 10:00 do 13:00

Kreativni center Poligon, Tobačna ulica, Ljubljana, Slovenija
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije vas vabi na izobraževalni seminar Novosti Zakona o nevladnih organizacijah z vidika občin, ki bo potekal 9. 10. 2018 od 10.00 – 13.00 v Kreativnem centru Poligon, Tobačna 5, Ljubljana. 

Na izobraževalnem seminarju bo na enostaven in praktičen način predstavljeno vse, kar morate vedeti o novostih zakona, o vaših obveznosti in obveznostih nevladnikov, ki se potegujejo za razpisna sredstva ter o vlogi občin v strategiji razvoja nevladnih organizacij.

Seminar je namenjen predvsem zaposlenim v lokalnih skupnostih na področju družbenih dejavnosti in drugim zainteresiranim, ki se pri svojem delu srečujete s pravnimi vidiki priprave občinskih razpisov na področju nevladnih organizacij.

Voditelj izobraževalnega seminarja bo Matej Verbajs, vodja pravne službe CNVOS, strokovnjak s področja nevladniškega prava in aktiven član delovne skupine za pripravo novega Zakona o nevladnih organizacijah.

Vabilo s programom

Prijavnica

Udeležba za občine članice je 40,00 EUR na osebo, za nečlanice pa 80,00 EUR in vključuje strokovno predavanje, najem dvorane, delovno gradivo, pogostitev v odmoru in DDV.
Podpisane in žigosane prijavnice nam posredujte na naslov metka.lasic@skupnostobcin.si oziroma po faxu na 02 234 15 03.
Prosimo vas, da nam na naslov metka.lasic@skupnostobcin.si ali na naslov Partizanska 1, 2000 Maribor posredujete naročilnico (za izstavitev računa). V kolikor naročilnice ne boste posredovali, bomo prijavnico smatrali kot podlago za izstavitev računa.

Nalagam obrazec
V primeru težav, lahko izpolnite obrazec ročno. Navodila za potrditev najdete na njem.

Nazadnje posodobljeno:

Ne vozi se sam

Imate prosto mesto v avtomobilu?
Razdelite si stroške in uživajte v dobri družbi.
OdŠt. mestKontakt
Ni še oglasov.