• Domov
  • Dogodki
  • Ocenjevanje in podajanje ocen redne delovne uspešnosti ter napredovanja javnih uslužbencev

Torek 1.2.2022 ob 10:00 do 13:15

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Vas zanima kako oceniti delo zaposlenih in izvesti postopek napredovanja v višji plačni razred? Kako (zakonito) nagraditi javne uslužbence za uspešno delo? Katere dodatke lahko delodajalec izplača javnim uslužbencem? Vse to in še več boste izvedeli na izobraževanju Skupnosti občin Slovenije s predavateljem mag. Brankom Vidičem, vodjo Sektorja za plače v javnem sektorju na Ministrstvu za javno upravo.

 

Predlog dnevnega reda:

10.00 – 10.45 Plačni sistem v javnem sektorju – zakonodaja s področja in novosti
10.45 – 11.30 Ocenjevanje in napredovanje javnih uslužbencev v višje plačne razrede
11.30 – 11.45 Odmor
11.45 – 12.30 Nagrajevanje delovne uspešnosti in dodatki – problematika izplačevanja posebnih dodatkov, vezanih na izvajanje protikoronske interventne zakonodaje (PKP) in Kolektivne pogodbe za javni sektor (dodatek za delo v rizičnih razmerah)
12.30 – 13.15 Sodna praksa ter vprašanja in odgovori

Vabilo za tiskanje najdete na povezavi TUKAJ.

Prijavnica

Udeležba je plačljiva. Pristopnina za izobraževanje je 40,00 EUR z DDV za občine članice in njihove zavode, 120,00 EUR z DDV za občine nečlanice/njihove zavode. Prijave zbiramo do petka, 28. 1. 2022, do 13.00. Prijave so obvezne, saj boste le tako dan pred dogodkom prejeli povezavo do spletne platforme ZOOM. V spletno prijavnico lahko vpišete tudi morebitna vprašanja in dileme, na katera vam bo predavateljica odgovorila na izobraževanju.
* Skupnost občin Slovenije obdeluje vaše osebne podatke za namene posredovanja povezave do posveta, posredovanja gradiv, informiranja glede samega dogodka in izstavitve računa. Več o tem lahko preberete v zavihku varstvo osebnih podatkov in politiki zasebnosti SOS, ki je objavljen na spletni strani SOS.

Nalagam obrazec
V primeru težav, lahko izpolnite obrazec ročno. Navodila za potrditev najdete na njem.