Ponedeljek 27.2.2017 ob 9:00 do 13:30

28 Lendavska ulica, Rakičan, Slovenija
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS
Dogodek je brezplačen

Lokalna energetska agencija za Pomurje in Skupnost občin Slovenije

Vas vabita na

2. srečanje Pomurskega RLL na temo

»Podporne storitve za energetsko prihodnost«,

ki bo v ponedeljek, 27.2.2017 ob 9.00 v RIS Dvorcu Rakičan, Lendavska ulica 28, Rakičan, 9000 Murska Sobota – MODRI SALON

 

 

Na srečanju se bomo seznanili s podpornimi storitvami, ki so nujno potrebne v javnem sektorju za učinkovitejši nadzor, pravilno načrtovanje in spremljanje učinkov, ki spremljajo izvedene ukrepe. Tako bomo v prvem delu zagotovili predstavitev delovanja in koristi energetskega upravljanja, tako za javne stavbe, kot tudi za javno razsvetljavo. E2 manager je aplikacija v katero je vključenih že nekaj pomurskih občin, prizadevamo, pa si vključiti še dodatne javne stavbe / občine iz Pomurja. Sledila bo predstavitev projekta in koncepta javnega zasebnega partnerstva. V drugem delu srečanja vas bomo seznanili s problematiko in izzivom energetske revščine v naši regiji, ter z aktivnostmi, ki so že bile izvedene na tem področju v posameznih občinah Pomurja.

 

Podrobnosti o dogodku najdete tukaj.

 

Prijava na dogodek je brezplačna, zaradi lažje organizacije dogodka in omejenosti prostora vas vljudno prosimo, da vašo udeležbo sporočite na naslov jasmina@lea-pomurje.si.