• Domov
  • Dogodki
  • Posvet Javno financiranje programov nevladnih organizacij na lokalni ravni

četrtek 27.10.2016 ob 9:00 do 15:00

Hotel Mons - Hotel and congress centre Ljubljana, Pot za Brdom, Ljubljana, Slovenija
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS
Dogodek je brezplačen

Skupnost občin Slovenije in CNVOS – Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij vas vabita na konferenco  JAVNO FINANCIRANJE PROGRAMOV NEVLADNIH ORGANIZACIJ NA LOKALNI RAVNI, ki bo potekala v četrtek, 27. 10. 2016, v hotelu MONS (Pot za Brdom 4) v Ljubljani.

Čas priprave javnih razpisov se bliža, zato želimo občinam omogočiti, da na konferenci, ki je namenjena tako županom kot občinskim uslužbencem, ki se ukvarjajo s pripravo razpisov, izmenjajo svoje izkušnje in dobre prakse o različnih vidikih izvajanja javnih razpisov ter se podrobneje seznanijo s pravnimi okvirji javnega financiranja kot tudi s pogledi nevladnega sektorja na javno financiranje.

Z nami bodo na posvetu predstavniki Ministrstva za finance ter predstavniki MO Kranj, MO Maribor, MO Novo mesto, Občine Postojna in Logatec ter predstavniki CNVOS.

Dogodek je brezplačen, zardi zagotovitve prostih mest pa vas prosimo, da nam svojo udeležbo (število in imena udeležencev) sporočite na maja.sporn@cnvos.si, najkasneje do 25.10.2016. Vabilo s programom 


Nazadnje posodobljeno: