• Domov
  • Dogodki
  • Posvet “UREJANJE PROSTORA NA RAVNI OBČINE PO NOVI ZAKONODAJI”

četrtek 24.5.2018 ob 10:00 do 14:00

Taborska cesta 1, Grosuplje, Slovenia
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije vas vljudno vabi na posvet z naslovom »Urejanje prostora na ravni občine po novi zakonodaji«, ki bo potekal v četrtek, 24. maja 2018, s pričetkom ob 10. uri v dvorani Družbenega doma Grosuplje, Taborska cesta 1, 1290 Grosuplje.

S 1.6.2018 se bo pričel uporabljati nov Zakon o urejanju prostora (ZUreP-2), ki za občine prinaša mnoge novosti in potrebno izvedbo aktivnosti ter prilagoditev v prehodnem obdobju. Poudarek posveta bo predvsem na bistvenih novostih za občine ter njihovem vplivu na področju urejanja prostora, ukrepih zemljiške politike, prostorskem informacijskem sistemu, spremljanju stanja prostorskega razvoja in informacijah s področja urejanja prostora (celoten program posveta najdete v nadaljevanju vabila).

Posvet je namenjen nosilcem urejanja prostora v organih lokalnih skupnosti, izvajalcem javnih služb in nosilcem javnih pooblastil, ki sodelujejo v postopkih priprave prostorskih aktov in v združenem postopku načrtovanja in dovoljevanja ter vsem zainteresiranim.

Vabilo s programom.

Prijavnica

Dogodek je že potekel.

Nazadnje posodobljeno: