• Domov
  • Dogodki
  • Posvet “UREJANJE PROSTORA NA RAVNI OBČINE PO NOVI ZAKONODAJI”

četrtek 24.5.2018 ob 10:00 do 14:00

Taborska cesta 1, Grosuplje, Slovenia
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije vas vljudno vabi na posvet z naslovom »Urejanje prostora na ravni občine po novi zakonodaji«, ki bo potekal v četrtek, 24. maja 2018, s pričetkom ob 10. uri v dvorani Družbenega doma Grosuplje, Taborska cesta 1, 1290 Grosuplje.

S 1.6.2018 se bo pričel uporabljati nov Zakon o urejanju prostora (ZUreP-2), ki za občine prinaša mnoge novosti in potrebno izvedbo aktivnosti ter prilagoditev v prehodnem obdobju. Poudarek posveta bo predvsem na bistvenih novostih za občine ter njihovem vplivu na področju urejanja prostora, ukrepih zemljiške politike, prostorskem informacijskem sistemu, spremljanju stanja prostorskega razvoja in informacijah s področja urejanja prostora (celoten program posveta najdete v nadaljevanju vabila).

Posvet je namenjen nosilcem urejanja prostora v organih lokalnih skupnosti, izvajalcem javnih služb in nosilcem javnih pooblastil, ki sodelujejo v postopkih priprave prostorskih aktov in v združenem postopku načrtovanja in dovoljevanja ter vsem zainteresiranim.

Vabilo s programom.

Prijavnica

Udeležba za občine članice je 40,00 EUR na osebo, za nečlanice pa 80,00 EUR in vključuje strokovno predavanje, najem dvorane, delovno gradivo, pogostitev v odmoru in DDV.
Podpisane in žigosane prijavnice nam prosimo posredujte na naslov metka.lasic@skupnostobcin.si oziroma po faxu na 02 234 15 03.

Prosimo vas, da nam na naslov metka.lasic@skupnostobcin.si ali na naslov Partizanska 1, 2000 Maribor posredujete naročilnico (za izstavitev računa). V kolikor naročilnice ne boste posredovali, bomo prijavnico smatrali kot podlago za izstavitev računa.

Nalagam obrazec
V primeru težav, lahko izpolnite obrazec ročno. Navodila za potrditev najdete na njem.

Nazadnje posodobljeno:

Ne vozi se sam

Imate prosto mesto v avtomobilu?
Razdelite si stroške in uživajte v dobri družbi.
OdŠt. mestKontakt
Ni še oglasov.