• Domov
  • Dogodki
  • Praktična delavnica – organizacija in sistemizacija delovnih mest, kadrovski načrt in varstvo pri delu

Sreda 25.2.2015 ob 10:00 do 2:00

1 Ulica heroja Staneta, Maribor, Slovenija

Skupnost občin Slovenije organizira strokovno delavnico s področja uslužbenskega sistema – organizacija in sistemizacija delovnih mest, kadrovski načrt in varstvo pri delu, in sicer s poudarkom na izpostavitvi problematike na podlagi primerov iz prakse in na podlagi posameznih primerov, ki jih bodo izpostavili udeleženci delavnice.

Delavnica bo potekala v sredo, 25.2.2015 s pričetkom ob 10.00 uri v dvorani generala Rudolfa Maistra (II. nadstropje), MO Maribor, Ulica heroja Staneta 1, Maribor.

VABILO s programomPRIJAVNICA

Delavnica bo izvedena kot konstruktivna razprava po posameznih vsebinah delavnice ter na podlagi konkretnih primerov, ki jih bodo izpostavili udeleženci.

Ob prijavi naprošamo, da nam posredujete vaš konkretni kompleksnejši primer oziroma vprašanje s področja uslužbenskega sistema. Število mest je omejeno!

Vašo udeležbo na dogodku potrdite s prijavnico do torka, 24. februarja 2015. Izpolnjeno prijavnico pošljite skenirano na e-naslov metka@skupnostobcin.si ali po faxu 02/234 15 03 ali na naslov Skupnost občin Slovenije, Partizanska cesta 1, 2000 Maribor.


Nazadnje posodobljeno: