• Domov
  • Dogodki
  • ODPOVED – Pravila javnega nastopanja in premagovanje treme

četrtek 5.9.2019 ob 9:30 do 14:30

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije organizira posvet PRAVILA JAVNEGA NASTOPANJA IN PREMAGOVANJE TREME. Dogodek bo potekal 5. 9. 2019 od 9.30 – 14.30 v dvorani Marjance Ručigaj, Center Ivana Hribarja, Ljubljanska cesta 12f, Trzin.

Javno nastopanje je veščina, ki se jo lahko priučimo in poskrbimo, da s svojim nastopom pustimo dobri vtis. Na uspešnost javnega nastopanja vplivamo z dobrim poznavanjem besednih in nebesednih oblik komuniciranja, predvsem pa z njihovo zavedno uporabo. Le tako bomo uspešno pridobili poslušalca in ga navdušili z našimi idejami.

Pri javnem nastopanju pa nam pogosto ponagaja trema. Po nekaterih študijah in podatkih naj bi bil tak strah celo tretji najpogostejši strah pri ljudeh. Ravno to je dodaten razlog, da se tej temi posebej posvetimo in se priučimo tehnike obvladovanja strahu pred javnim nastopanjem.

Na seminarju, ki ga organiziramo skupaj s strokovnjakom Instituta Stopinje, boste imeli možnost spoznati različne oblike besednega in nebesednega izražanja, ki pogosto izdajo tudi tremo govorca ter obvladovati tremo in njene znake.

Seminar je namenjen direktorjem in direktoricam občinskih uprav, vodjem organizacijskih enot in vsem zaposlenim v občinskih upravah, ki se pri svojem delu srečujejo z javnim nastopanjem, predstavitvami in s tem povezano tremo. Prijavite se lahko s prijavnico na spletni strani SOS (dogodek je odpovedan).

Voditelj seminarja:

Mag. Martin Lisec je logoterapevt, mediator in predavatelj. Je ustanovitelj in direktor Inštituta Stopinje in strokovni vodja izobraževalnih programov Inštituta Stopinje. Cenjen in iskan je kot terapevt, predavatelj, coach in osebni svetovalec v podjetjih in javnih ustanovah. Njegova predavanja temeljijo na dolgoletnih praktičnih izkušnjah pri delu z ljudmi. Zapletene in kompleksne vsebine podaja na enostaven, sproščen in udeležencem prijazen način s ciljem, da se nova znanja lahko čim prej in čim bolj učinkovito uporabijo v praksi.


Nazadnje posodobljeno: