• Domov
  • Dogodki
  • Predstavitev ponudbe podjetij za boljše projekte pametnih mest

Sreda 24.2.2021 ob 13:00 do 15:00

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS
Dogodek je brezplačen

Na Skupnost občin Slovenije se je s ponudbami različnih rešitev in storitev namenjenih občinam na področju pametnih mest in skupnosti obrnilo že več podjetij. Prav tako se na SOS obračajo občine, ki takšne rešitve iščejo. Kot stično točko smo vzpostavili Katalog podjetij, kamor smo v zadnjih mesecih usmerjali tako podjetja, kot občine.

Ob objavi razpisa JR PMIS Ministrstva za javno upravo in ob poglobljenih pripravah projektnih predlogov občin je pravi trenutek za pregled ponudbe na trgu. Zato je Skupnost občin Slovenije povabila vsa podjetja iz kataloga ter mrežne organizacije, kot je Strateško razvojno partnerstvo za pametna mesta in skupnosti, IKT horizontalno mrežo pri Gospodarski zbornici in TECES, ki združuje vodilne slovenske deležnike elektronske in elektroindustrije, da občinam predstavijo svoje storitve, kompetence in rešitve v luči izboljšanja oz. obogatitve vaših projektnih zasnov za JR PMIS.

Predstavitve bodo v sredo, 24.2.2021 med 13. in 15. uro v spletnem okolju Zoom.

Okvirni program je sledeč:

13.00 – pozdrav

13.05 – 14.00 – 3 minutne predstavitve posameznih podjetij

14.00 – 14.15 – 5 minutne predstavitve mrežnih organizacij (SRIP PMIS, IKT HM in TECES)

14.15 – 1500 – razprava – vprašanja občin in odgovori podjetij in njihovih mrežnih organizacij

Seznam posameznih podjetij, ki se bodo predstavila najdete tukaj: predviden program, dopolnjen

 

Zaradi zapolnitve prostih mest prijave niso več mogoče. Dogodek je možno spremljati preko spletnega prenosa v živo na FB profilu Skupnosti občin Slovenije https://www.facebook.com/skupnost.slovenije.