• Domov
  • Dogodki
  • Predstavitev projektnih idej za razpis pametna mesta in skupnosti – za paneliste

Torek 3.11.2020 ob 12:00 do 15:00

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS
Dogodek je brezplačen

Upoštevajoč številne pozive občin, da Skupnost občin Slovenije zavzame neke vrste vlogo moderatorja pri aktivnostih oblikovanja konzorcijev na napovedan razpis Ministrstva za javno upravo za pametna mesta in skupnosti, smo se na skupnem sestanku z Združenjem mestnih občin Slovenije dogovorili za izvedbo predstavitvenega dogodka projektnih idej. Namen dogodka je prepoznati sorodne projektne predloge in dati priložnost vnaprejšnjim dogovorom glede konzorcijev s ciljem, da občine med seboj ne tekmujejo, temveč se dopolnjujejo in sodelujejo.

Dogodek bomo izvedli na daljavo v dveh korakih:

  1. Vabimo občine, ki imajo že izoblikovano projektno idejo in se prepoznavajo kot nosilke konzorcija, da v 10-minutnih predstavitvah (5 min za samo predstavitev in 5 min za V&O) svoje ideje predstavijo drugim občinam. Prijavite se s spodnjim obrazcem, rok za oddajo prijave k predstavitvi, ki je bil do torka, 27. oktobra 2020 smo podaljšali na zaprosilo občin.
  2. Vabimo vse občine, da se seznanite s pobudami in možnostmi vključitve v konzorcije. Udeležba je za vse občine brezplačna. Prijavni obrazec za udeležence najdete tukaj.

VABILO

Vljudno vabljeni!

Predstavitve pošljite na info@skupnostobcin.si (Vzorec predstavitve).

Prijavnica

Dogodek je že potekel.