• Domov
  • Dogodki
  • Skrivnosti komunikacije po telefonu in elektronski pošti

Sreda 22.3.2017 ob 9:30 do 14:00

12f Ljubljanska cesta, Trzin, Slovenija
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije vas vljudno vabi na delavnico z naslovom “Skrivnosti komunikacije po telefonu in elektronski pošti”, ki bo potekal v sredo, 22.3.2017, s pričetkom ob 9.30 uri (registracija od 9.00 dalje), v dvorani Marjance Ručigaj, Center Ivana Hribarja, Ljubljanska cesta 12 f, Trzin.

Vsi se dnevno javljamo na telefon, odpisujemo na elektronsko pošto. Kako zgraditi dober stik po telefonu in elektronski pošti? Kako začeti pogovor tako, da zgradimo res prijeten odnos in česa se izogibati? Kakšni so triki in skrivnosti ljudi, s katerimi vsi radi sodelujejo? Zakaj je »Lep pozdrav« najbolj nezaželen zaključek e-maila?

Na vse to in še več boste prejeli odgovore na posvetu »Skrivnosti komunikacije po telefonu in elektronski pošti«, kjer boste pridobili veliko praktičnega znanja, ki ga lahko nemudoma uporabite v vsakodnevni praksi, zapiske, da boste lahko obnovili znanje kasneje ter nova poznanstva in sproščeno vzdušje.

Vabilo na delavnico

Prijavnica

Kotizacija za občine članice znaša 40,00 EUR na osebo, za občine nečlanice pa 80 EUR in vključuje strokovno predavanje, najem dvorane, pogostitev v odmoru in DDV. Prijavnica velja kot naročilnica.

Prijavnice pošljite po faksu 02 234 15 03 ali skenirane po e-pošti metka@skupnostobcin.si!

Nalagam obrazec
V primeru težav, lahko izpolnite obrazec ročno. Navodila za potrditev najdete na njem.

Nazadnje posodobljeno:

Ne vozi se sam

Imate prosto mesto v avtomobilu?
Razdelite si stroške in uživajte v dobri družbi.
OdŠt. mestKontakt
Ni še oglasov.