četrtek 18.10.2018 ob 8:30 do 19.10.2018 ob 16:00

Terme Olimia, Zdraviliška cesta, Podčetrtek, Slovenija
Dogodek je brezplačen

Tudi letos Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo skupaj s partnerji organizira tradicionalne Slovenske regionalne dneve 2018, ki bodo potekali v Savinjski regiji, v Podčetrtku, Terme Olimia, Hotel Sotelia, dne 18. in 19. oktobra 2018 pod naslovom »Izzivi regionalnega razvoja«. Regionalni dnevi so postali stalnica vseh, ki se ukvarjamo z regionalnim razvojem in lahko doprinesejo k uresničevanju njegovih ciljev ter razpravi o aktualnih temah s področja regionalnega razvoja.

Tudi z letošnjo temo pritegniti čim več različnih akterjev: ministrstva, vladne službe, javne sklade in agencije, regionalne razvojne agencije, predstavnike lokalnih skupnosti, strokovne javnosti ter druge, da soočimo svoje poglede o tematiki. Vaša prisotnost in sodelovanje na regionalnih dnevih je pomembna za načrtovanje in uresničevanje ciljev regionalne politike. Osrednja tema prvega dne je posvečena izkušnjam in izzivom spodbujanja regionalnega razvoja s teritorialnim pristopom. Osrednja tema drugega dne so strategije razvoja 12 regij ob pripravi regionalnih razvojnih programov in regionalnih prostorskih planov, smernicam glede prostorskega razvoja regij, predstavljena pa bosta tudi 2 raziskovalna projekta.

Več o srečanju in programu si lahko preberete na spletni strani Slovenskih regionalnih dnevov: http://rrs.zrc-sazu.si/AKTUALNO/PROGRAM.aspx.

Udeležba na simpoziju je brezplačna, vendar je predhodna prijava obvezna. Prijavite se do ponedeljka, 15. oktobra 2018 (oziroma do zapolnitve prostih mest) na spletni povezavi: http://rrs.zrc-sazu.si/AKTUALNO/PRIJAVANASIMPOZIJ.aspx

Podrobnejše informacije glede nočitve:

·Wellness Hotel Sotelia**** superior

1x nočitev z zajtrkom (samopostrežni zajtrk), cena: 69,00 € na osebo v dvoposteljni sobi

· Hotel Breza****

1x nočitev z zajtrkom (samopostrežni zajtrk), cena: 55,00 € na osebo v dvoposteljni sobi

Doplačila: turistična taksa 2,00 € po osebi na dan, enoposteljna soba 36,00 € / noč H Sotelia, 25 € / noč H Breza

Cena za nočitev vključuje:

– 1x nočitev z zajtrkom

– kopanje v bazenih Wellness centra Termalija Relax

– vstop v savna svet Wellness centra Termalija Relax (gostje hotela Sotelia)

– uporabo fitnes studia

– »wellness bag« (kopalni plašč in brisača) v sobi

Nočitve prijavite na tej povezaviČe rezervirate preko telefona (03 829 70 00) pri rezervaciji opozorite, da se udeležujete dogodka Slovenski regionalni dnevi 2018.