• Domov
  • Dogodki
  • Sofinanciranje energetske sanacije stavb v lasti občin – PRIJAVE NISO VEČ MOŽNE

Sreda 2.3.2016 ob 9:00 do 1:00

16 Masarykova cesta, Ljubljana 1000, Slovenia

Skupnost občin Slovenijev sodelovanju z lokalnimi energetskimi agencijami organizira seminar Sofinanciranje energetske sanacije stavb v lasti občin, ki bo 2. marca 2016 z začetkom ob 9.00 uri v Ljubljani. Več v vabilu in programu na tej povezavi:

Vabilo sofinanciranje energetske sanacije stavb v lasti občin

Predviden program seminarja

Seznam prijavljenih

Prejeta pisna vprašanja

PREJETA PISNA VPRAŠANJA, 1.3.2016 (prejeta po objavi navodil)

GRADIVA:

Ostalo gradivo (prosojnice predavateljev) bomo objavili na spletni strani tik pred, ali dan po dogodku. Prav tako odgovore na pisna vprašanja, v kolikor odgovori že ne bodo zajeti v gradivih.

Obveščamo vas, da je Ministrstvo za infrastrukturo objavilo pričakovana Navodila za izvajanje operacij energetske prenove javnih stavb. Več o tem tukaj.

Zaradi velikega števila prijavljenih in zapolnjenih vseh mest v dvorani, prijave niso več možne. Vstop v dvorano bo možen le na podlagi prejete prijavnice, zato smo objavili seznam prijavljenih (brez imen), da lahko vsak preveri. Z MzI smo se že dogovorili o ponovitvi seminarja.

Dodatni termin izvedbe bo 12. aprila 2016, v sodelovanju s Celjskim sejmom in Mestno občino Celje. Objavljamo napovednik dogodka. Vabila in prijavnice pošljemo naknadno.


Nazadnje posodobljeno: