• Domov
  • Dogodki
  • Spletni seminar o predstavitvi določil Zakona o finančni razbremenitvi občin (ZFRO)

Ponedeljek 21.12.2020 ob 10:00 do 12:00

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS
Dogodek je brezplačen

Ministrstvo za javno upravo, reprezentativna združenja občin in Forum romskih svetnikov vabimo na spletni seminar o predstavitvi določil Zakona o finančni razbremenitvi občin (ZFRO), ki bo potekal v ponedeljek, 21. 12. 2020 med 10 in 12. uro. Vabilo s programom najdete TUKAJ.

Na seminarju bo predstavljen način prenosa nalog, ki so jih doslej izvajale občine, po uveljavitvi zakona pa bodo te naloge prevzeli državni organi. Na povezavi TUKAJ prilagamo pisna pojasnila ministrstev o načinu izvajanja posameznih določb Zakona o finančni razbremenitvi občin.

Vse udeležence ponedeljkovega spletnega seminarja vabimo, da morebitna vprašanja za dodatna pojasnila pošljete do konca tega tedna na elektronski naslov: samira.alisic-kovac@gov.si.

Na usposabljanje se boste vključili s klikom na povezavo: Pridruži se dogodku!

Usposabljanje lahko spremljate tudi, če vaš računalnik nima kamere in mikrofona. Če se usposabljanja na daljavo v MS Teams udeležujete prvič, si pred dogodkom oglejte navodila za spremljanje usposabljanja. Tehnično pomoč uporabnikom glede uporabe nudi EKC na tel. št. 01 478 8590 in na e-naslovu ekc@gov.si.