• Domov
  • Dogodki
  • Strokovni posvet “Povezovanje potencialov za trajnostno prihodnost”

Ponedeljek 1.6.2015 ob 9:00 do 4:30

5 Tobačna ulica, Ljubljana, Slovenija

Ministrstvo za okolje in prostor, Kabinet predsednika Vlade RS, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Skupnost občin Slovenije ter v partnerstvu z drugimi ministrstvi, podjetji, mrežami in pobudami na področju trajnostnega razvoja Vas vabimo na strokovni posvet z naslovom

Povezovanje potencialov za trajnostno prihodnost

Posvet bo potekal v ponedeljek, 1. junij 2015, med 9:00 in 16:30 uro, v prostorih Poligona, Tobačna ulica 5, Ljubljana.

Posvet POVEZOVANJE POTENCIALOV ZA TRAJNOSTNO PRIHODNOST bo uvod v serijo dogodkov nove pobude Evropskega tedna trajnostnega razvoja (ETTR oz. ESDW – European Sustainable Development Week). S posvetom in spremljajočimi dogodki želimo v Sloveniji povečati po eni strani zavedanje o ciljih in procesih trajnostnega razvoja, po drugi pa o izjemnih potencialih Slovenije za doseganje teh ciljev, vključno z dobrimi praksami, ter možnostih in pričakovanih pozitivnih učinkih premišljenega povezovanja teh potencialov. Znanja, posredovana v okviru teh dogodkov, bodo uporabna za celostno načrtovanje in upravljanje razvoja na lokalni, regionalni in nacionalni ravni.

Tukaj najdete VABILO S PROGRAMOM. Udeležba na posvetu je brezplačna. Prijava je možna na tej povezavi do srede, 27. maja 2015. Kontaktna oseba za dodatne informacije je dr. Darja Piciga, Ministrstvo za okolje in prostor, darja.piciga@gov.si.


Nazadnje posodobljeno: