Ponedeljek 6.9.2021 ob 9:00 do 16:00

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije vas vabi na študijsko ekskurzijo v občino Kočevje in sicer pod strokovnim vodstvom prof. Janeza Koželja, mestnega arhitekta in podžupana MO Ljubljana. Dogodek poteka v okviru projekta Podpora izvajanju urbane politike in programa URBACT, ki ga po naročilu Ministrstva za okolje in prostor izvajata IPoP – Inštitut za politike prostora in Skupnost občin Slovenije.

Največji izziv sodobnega urbanega razvoja predstavlja predvsem celovit in trajnostni urbani razvoj, ki je na sončni strani Alp ob meji s Hrvaško, natančneje v občini Kočevje, prepoznan kot uspešen in zgleden.

Cilj študijske ekskurzije je prenos usmeritev upravljanja s prostorom v skladu s celovitim in trajnostnim urbanim razvojem, ki je med drugim vezan tudi na doseganje in ohranjanje skladne podobe naselij in krajine v Sloveniji.

Več informacij o programu in prijavi najdete TUKAJ.

Prijavite se lahko do ponedeljka, 30. 8. 2021 do 16. ure oziroma do zapolnitve mest.

Vabljeni k prijavi!

Prijavnica

PRIJAVA
Udeležba je plačljiva (25€/osebo, ddv vključen). Prijavite se lahko do ponedeljka, 30. 8. 2020 do 16. ure oziroma do zapolnitve mest. Prednost pri prijavi imajo predstavniki Mreže občin ter članice in člani Strateške delovne skupine za pripravo odloka o urejanju naselij in krajine pri SOS.
Prosimo vas, da nam na naslov info@skupnostobcin.si ali na naslov Partizanska 1, 2000 Maribor posredujete naročilnico (za izstavitev računa). V kolikor naročilnice ne boste posredovali, bomo prijavnico smatrali kot podlago za izstavitev računa.

NE VOZI SE SAM
V kolikor potrebujete prevoz nam pišite na naslov ana.plavcak@skupnostobcin.si. Podpora pri koordinaciji bo zagotovljena med 30. avgustom in 3. septembrom 2021.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Skupnost občin Slovenije obdeluje vaše osebne podatke za namene izstavitve računa, uskladitve prevoza v primeru podaje soglasja za posredovanje vaših kontaktov in informiranja glede samega dogodka. Več o tem lahko preberete v zavihku varstvo osebnih podatkov in politiki zasebnosti SOS, ki je objavljen na spletni strani SOS.

Nalagam obrazec
V primeru težav, lahko izpolnite obrazec ročno. Navodila za potrditev najdete na njem.
Občina Kočevje z bogato naravno, zgodovinsko in kulturno dediščino (foto: Jošt Gantar)