četrtek 20.5.2021 ob 11:00 do 14:00

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije vabi v četrtek,  20.5.2021 na 3-urno spletno usposabljanje vse predstavnike občin in sodelavce občinskih uprav in zavodov, ki so odgovorni ali se sicer ukvarjajo s pripravo in izvedbo evropskih projektov. Namen usposabljanja je okrepiti temeljna znanja in spretnosti s področja načrtovanja, izvedbe in spremljanja projektov.

Začenja se novo programsko obdobje za evropske sklade 2021 -2027. V teku leta 2021 so v procesih sprejemanja nacionalne uredbe o porabi sredstev in podrobnejši vsebinski programi posameznih skladov. Pričakovati je, da bodo občine in zavodi lahko začele kandidirati za sredstva konec letošnjega in v naslednjem letu.

Da bi lahko evropska sredstva uspešno pridobili in jih tudi smotrno porabili, je pomembna ustrezna izbira in priprava projektov, pa tudi njihova umestitev v programiranje, načrtovanje in organizacijo dela v sami občini.

Na usposabljanju bosta z vami izkušnje in znanja s področja načrtovanja, izvedbe in spremljanja projektov delila:

  • Jernej Stritih, direktor svetovalnega podjetja za trajnostni razvoj Stritih
  • Klemen Strmšnik, vodja projektov podjetja za svetovanje ZaVita

Udeležba je plačljiva, prijava obvezna. Prijave sprejemamo do torka, 18.5.2021 oz. do zapolnitve mest.

Vabilo s programom prilagamo TUKAJ.

Vljudno vabljeni k prijavi!

 

Prijavnica

Prijave potekajo preko spletne prijavnice in so obvezne, saj boste le tako dan pred dogodkom prejeli povezavo do spletne učilnice Zoom. Pomembno je, da na prijavnici navedete vaš poimenski e-naslov, saj boste nanj prejeli povezavo do spletne učilnice.

Udeležba za občine članice je 40,00 EUR na osebo, za nečlanice pa 80,00 EUR in vključuje organizacijo in strokovno predavanje, gradivo/posnetek, najem spletnega orodja DDV.

* Skupnost občin Slovenije obdeluje vaše osebne podatke za namene posredovanja povezave do spletnega seminarja, posredovanja gradiv, informiranja glede samega dogodka in izstavitve računa. Več o tem lahko preberete v zavihku varstvo osebnih podatkov in politiki zasebnosti SOS, ki je objavljen na spletni strani SOS.

Nalagam obrazec
V primeru težav, lahko izpolnite obrazec ročno. Navodila za potrditev najdete na njem.

Nazadnje posodobljeno: