• Domov
  • Dogodki
  • Vabilo na delavnico za predstavitev smernic za pripravo investicijske dokumentacije, vključno s predstavitvijo možnih načinov financiranja investicijskih projektov

Petek 18.12.2020 ob 9:00 do 13:00

Dogodek je brezplačen

Ministrstvo za finance s podporo Evropske Unije (Programa za podporo strukturnim reformam) izvaja projekt, katerega osnovni namen je priprava smernic za pripravo investicijske dokumentacije, identifikacijo različnih virov in načinov financiranja ter predstavitev različnih možnosti izvajanja investicijskih projektov s kombinacijo javnih in zasebnih virov. Smernice so pomoč in vodilo pripravljavcem investicijske dokumentacije na državni in lokalni ravni za uspešno pridobivanje razpoložljivih sredstev ter uspešno realizacijo investicijskih projektov.

V okviru projekta bodo organizirali delavnico za predstavitev smernic za pripravo investicijske dokumentacije, vključno s predstavitvijo možnih načinov financiranja, ki bo potekala 18. 12. 2020 s pričetkom ob 9:00.

Zaradi trenutnih epidemioloških razmer in ukrepov bodo delavnice izvedene preko spleta. Udeleženci delavnic za sodelovanje potrebujejo lasten računalnik z možnostjo povezave na konferenčno orodje Zoom in možnostjo uporabe mikrofona za sodelovanje tekom delavnic.

Prijavo na delavnico, ki vključuje ime in priimek udeleženca, elektronski naslov ter institucijo pošljite na naslov: gp.mf@gov.si najkasneje do 15.12.2020.

 

Delavnice in projekt so financirane s strani Evropske unije iz Programa za podporo strukturnim reformam, izvedba s strani Evropske banke za obnovo in razvoj (EBRD) in Deloitte Slovenija v sodelovanju z Evropsko komisijo (EK).


Nazadnje posodobljeno: