Torek 16.3.2021 ob 10:00 do 12:00

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije vas vabi na izobraževalno delavnico VODENJE IN KOMUNICIRANJE V ČASU NEGOTOVOSTI 16. 3. 2021 ob 10.00  preko spletne platforme Zoom. 

Na izobraževalni delavnici za županje, župane, direktorice in direktorje občinskih uprav, bomo osvetlili pasti vodenja in komuniciranja v času negotovosti in ponudili nekaj dragocenih oprijemališč in strateških razmislekov, kako naprej.

Delavnica bo pomagala razumeti:

  • Družbena pričakovanja in pričakovanja sodelavcev, občanov in drugih deležnikov v času negotovosti
  • Pasti in ovire pri upravljanju kriznih situacij
  • Pomen profesionalnega komuniciranja v času negotovosti
  • Pomen krepitve ugleda in zaupanja

O predavateljici:

Izobraževalno delavnico bo vodila dr. Damjana Pondelek, strokovnjakinja za krizni management in strateško komuniciranje, svetovalka vodstvom in kolektivom, direktorica podjetja Urednica, d.o.o. 20-letne izkušnje in znanja na področju strateškega in kriznega managementa usmerja v krepitev vodenja, komuniciranja, organizacijske kulture, odnosov in sodelovanja, v upravljanje tveganj in ranljivosti ter v preprečevanje kriznih situacij oz. v njihovo strokovno, učinkovito in etično upravljanje.

Vabilo za tiskanje

Prijavnica

Prijave potekajo preko spletne prijavnice in so obvezne, saj boste le tako dan pred dogodkom prejeli povezavo do spletne učilnice Zoom. Prijave zbiramo do 15. 3. 2021 oz. do zapolnitve prostih mest. Pomembno je, da ob prijavi na seminar na prijavnici navedete vaš osebni e-naslov, saj boste nanj prejeli povezavo do spletne učilnice dan pred dogodkom.

Prispevek za udeležbo za občine članice je 40,00 EUR na osebo, za nečlanice pa 80,00 EUR. Plačilo vključuje organizacijo in strokovno predavanje, najem spletnega orodja ter DDV.

Podpisane in žigosane prijavnice nam posredujte na naslov metka.lasic@skupnostobcin.si oziroma po faxu na 02 234 15 03. Prosimo tudi, da nam posredujete naročilnico (za izstavitev računa). V kolikor naročilnice ne boste posredovali, bomo prijavnico smatrali kot podlago za izstavitev računa.

Nalagam obrazec
V primeru težav, lahko izpolnite obrazec ročno. Navodila za potrditev najdete na njem.

Nazadnje posodobljeno: