• Domov
  • Dogodki
  • Vse o noveli ZJN-3B in aktualni praksi Državne revizijske komisije ter vplivu epidemije na spremembe pogodb

četrtek 23.9.2021 ob 10:00 do 13:30

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS

Skupnost občin Slovenije vas vabi na spletni seminar s področja javnega naročanja. Na seminarju bodo prikazane vse spremembe, vnesene v novelo ZJN-B ter kako to vpliva na bodočo vsebino dokumentacije v zvezi z naročilom in obravnavo ponudb. Hkrati bo na seminarju izpostavljena pravna praksa Državne revizijske komisije zadnjih dveh let, ki vpliva na uporabo in razumevanje določil ZJN-3. Vabilo najdete TUKAJ.

Na spletnem seminarju, ki bo potekal v četrtek, 23. septembra 2021 ob 10. uri v spletni predavalnici v okolju Zoom, bo predavala strokovnjakinja Milena Basta Trtnik, univ. dipl. prav..

Prijave na seminar so obvezne[1]. Prijave zbiramo do srede, 22. 9. 2021 do 13. ure oziroma do zapolnitve mest (število mest je omejeno).

Vljudno vabljeni!

[1] Pomembno je, da ob prijavi na seminar na prijavnici navedete vaš osebni spletni naslov, saj boste nanj prejeli povezavo do spletnega dogodka.

Prijavnica

Prijave potekajo preko spletne prijavnice in so obvezne, saj boste le tako dan pred dogodkom prejeli povezavo do spletne učilnice Zoom. Pomembno je, da na prijavnici navedete vaš poimenski e-naslov, saj boste nanj prejeli povezavo do spletne učilnice.

Udeležba za občine članice je 40,00 EUR na osebo, za nečlanice pa 80,00 EUR in vključuje organizacijo, gradivo/posnetek, najem spletnega orodja in DDV.

* Skupnost občin Slovenije obdeluje vaše osebne podatke za namene posredovanja povezave do spletnega seminarja, posredovanja gradiv, informiranja glede samega dogodka in izstavitve računa. Več o tem lahko preberete v zavihku varstvo osebnih podatkov in politiki zasebnosti SOS, ki je objavljen na spletni strani SOS.

Nalagam obrazec
V primeru težav, lahko izpolnite obrazec ročno. Navodila za potrditev najdete na njem.

Nazadnje posodobljeno: