• Domov
  • Dogodki
  • Z odpiranjem podatkov do boljšega sodelovanja v turizmu 4.0

Sreda 17.6.2020 ob 12:00 do 14:00

Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS
Dogodek je brezplačen

Vpeljava novih tehnologij in obdelava podatkov v realnem času omogoča boljše spoznavanje destinacije, večjo optimizacijo potovanja in stroškov, hkrati pa povečuje priložnosti za dodaten zaslužek skozi presonalizirana doživetja obiskovalcev. Oblikovanje osebne uporabniške izkušnje potovanja je trend, ki povezuje turizem z uporabo podatkovne ekonomije

Na dogodku, katerega rdeča nit bo «povezovanje členov v verigi digitalizacije & združevanja & odpiranja podatkov, s poudarkom na turizmu, se bomo z zanimivimi sogovorniki dotaknili možnosti za razvoj turističnih destinacij z uporabo novih tehnologij in priložnosti, ki jih prinaša turizem 4.0. Predstaviti vam želimo konkretne priložnosti razpisov, podkrepljene s primeri dobrih praks na poti digitalizacije in ustvarjanja dodane vrednosti s pomočjo podatkov.  Zato nagovarjamo občine, vodilne turistične destinacije, regionalne razvojne agencije kot tudi podjetja, da se nam pridružite.

 

Dogodek bo v sredo, 17. junija 2020, s pričetkom ob 13.uri.

Potekal bo online preko platforme Zoom

https://us02web.zoom.us/j/81385190412

 

Udeležba na dogodku je brezplačna. Zaradi omejenega števila udeležencev je potrebna predhodna prijava preko e povezave, najkasneje do  16. junija 2020.

Vabilo in program, Odpiranje podatkov za sodelovanje v turizmu 

Vljudno vabljeni


Nazadnje posodobljeno: