Petek 6.4.2018 ob 9:30 do 13:10

Gornja Radgona, Slovenija
Dogodek organizira, soorganizira ali se izvaja v partnerstvu s SOS
Dogodek je brezplačen

Skupnost občin Slovenije in Lokalna energetska agencija za Pomurje vabita na Zaključno konferenco projekta GreenS, ki bo 6.4.2018 ob 9.00 uri na Pomurskem sejmišču v Gornji Radgoni, v dvorani številka 4 in sicer v okviru sejma GREEN.

Z zaključno konferenco vam želimo predstaviti rezultate projekta in opravljeno delo v času trajanja projekta, predvsem pa dati poudarek splošnim predstavitvam naravne gradnje in koncepta delovanja v prostoru, s poudarkom na profesionalni tehnični izvedbi in celostnem pristopu pri načrtovanju. Konferenca je namenjena vsej zainteresirani javnosti, predvsem pa vabimo tiste, ki se ukvarjate ali se boste ukvarjali z gradbeništvom, javni sektor, ki se poslužuje Zelenega javnega naročanja, arhitekte kot tudi študente, energetske managerje,…. Model konference: konferenca je organizirana v sodelovanju z Združenjem za naravno gradnjo in se bo izvedla v obliki predavanj predavateljev, ki pa bodo po predavanjih na voljo tudi za osebne pogovore / svetovanja. Prav tako se bodo udeleženci po konferenci lahko obrnili na okroglo mizo na stojnici Združenja za naravno gradnjo, kjer bodo lahko dobili več in informacij in gradiva.

Vabilo s programom – zaključna konferenca Greens

Za konferenco so obvezne prijave udeležbe na e-pošto stefan@lea-pomurje.si ali na telefonsko številko (02) 538 13 57, zaradi lažje organizacije in tudi ureditve vstopnic za sejmišče. Vstop na sejmišče in v dvorano bo možen s kuponi, ki jih boste prejeli pred glavnim vhodom na sejmišče na dan konference.