• Domov
  • Novice
  • EX TEMPORE 2015 – likovno tekmovanje Zveze Alpe Jadran (20-23. 7. 2015//Halbenrain, Avstrija)

Zveza Alpe Jadran razpisuje likovno tekmovanje ”EX TEMPORE”, ki se bo odvijalo med 20. in 23. julijem 2015 v avstrijskem mestu Halbenrainu. K sodelovanju so vabljeni vsi, ki se navdušujejo nad slikarstvom, naj bodo profesionalni ali amaterski umetniki.

V sklopu poletne likovne akademije ”Hortus Niger” in v sodelovanju z Zvezo Alpe Jadran boste v štirih dneh lahko ustvarili likovno delo, ki odraža vaše videnje smisla ali izkazuje vaše veselje do življenja – tekmovanje je naslovljeno ”Smisel in veselje do življenja”. Za udeležence iz sosednjih držav in oddaljenih krajev organizatorji ponujajo brezplačno prenočišče v vajeniški Lehrlingshaus Bad Radkersburg.

Po večdnevnem ustvarjanju bodo dela s strani strokovne žirije pregledana in najboljša štiri nagrajena. Slavnostna podelitev nagrad bo v četrtek, 23. julija 2015, ob 17:00 uri na gradu Halbenrain. Organizatorji spodbujajo k predhodni spletni prijavi.

 

Vabljeni k prijavi in udeležbi!

KDO: vsi ljubitelji likovnega ustvarjanja

KJE: Halbenrain, Avstrija

KDAJ: 20 – 23. 7. 2015

IZBOR SLIKARSKE TEHNIKE: poljubna

MATERIAL: s seboj prinesite največ dve likovni površini po poljubni izbiri (uokvirjeno platno, karton, lesene plošče, papir…), dimenzije: max. 100 x 100 cm

TEMA: Smisel in veselje do življenja

VEČ INFORMACIJ

< Vse aktualne novice