• Domov
  • Novice
  • Izmenjava javnih uslužbencev – vprašalnik

Predsednik Zveze Alpe Jadran, gospod Radimir Čačić, župan Varaždinske županije, je članicam zveze posredoval pobudo za program izmenjave javnih uslužbencev.

Program izmenjave javnih uslužbencev je interaktivni program izmenjav, ki javnim uslužbencem omogoča pridobivanje izkušenj in dragocenih vpogledov iz naslova strokovne izmenjave s ključnimi partnerji in sodelavci iz drugih držav. Ker se izvaja v okviru AER, vključuje regije tako iz držav EU kot iz držav, ki niso članice EU. Interaktivna narava programa ponuja udeležencem edinstveno priložnost za strokovno izmenjavo, učenje in gradnjo odnosov. Zasnovan je za zainteresirane uslužbence javnega sektorja, ki se želijo učiti iz izkušenj in dobrih praks druge države, da bi postali zanesljivi, uspešni in strokovni javni uslužbenci (predstavitev v angleščini je dostopna tukaj).

Ta vprašalnik je bil zasnovan za oblikovanje ustreznega programa izmenjave v skladu s potrebami, možnostmi in možnostmi, ki jih ponujajo regije. Informacije in zbrani podatki bodo uporabljeni kot vir za oblikovanje splošnih smernic in okvira prihodnjega programa izmenjav javnih uslužbencev AER.

Ker bo ta vprašalnik glavni vir pridobivanja ustreznega znanja in podatkov, ki bo osnova za vse nadaljnje korake, izpolnite vprašalnik, kolikor se da podrobno.

Če imate dodatna vprašanja glede vprašalnika ali če potrebujete dodatno pojasnilo, pobudniki prosijo, da jih kontaktirate neposredno (kontaktna oseba: Larisa Križan Breljak, Varaždinska županija, larisa.krizan-breljak@vzz.hr)

Prosimo, izpolnite vprašalnik do 2. novembra 2018.

Vprašalnik je dostopen na tej povezavi.

 

< Vse aktualne novice