• Domov
  • Novice
  • NOVO – Napoved konference Smart Towns 2018 – PRESTAVLJENO

NOVO! – programski odbor se trenutno odloča o prestavitvi konference v 2. polovico januarja 2019. O zaključkih bomo poročali.

 

Objavljeno 7.9.2018

Skupnost občin Slovenije sodeluje v programskem odboru za pripravo mednarodne konference Smart Towns 2018, ki bo predvidoma 22. 11. 2018 v Ljubljani.
Glede na različne potrebe in izzive, s katerimi se v občinah srečujete glede na število prebivalcev, velikost občine, kadre v občinskih upravah ter vaših zavodih in podjetjih ter številna druga področja, ki sodijo v vaše razvojne prioritete, želimo pripraviti program v sodelovanju z vami, ki vam je dogodek namenjen. Zato vas skupaj z organizatorji, SRIP Pametna mesta in skupnosti vabimo, da program sooblikujete s konkretnimi predlogi:

  • s prijavo izziva, probema v vašem lokalnem okolju
  • vašega primera dobre prakse ali
  • vsebin, tem ali predavateljev, ki bi jih želeli slišati,

Konferenca je priložnost za mreženje, spoznavanje novih ljudi in idej, izmenjavo znanj in izkušenj. Ker je čas na konferenci omejen in hkrati dragocen, želimo zagotoviti čim večjo učinkovitosti in najboljši možni izkoristek inteligence množice in posameznih strokovnjakov.  Zato vas vabimo k sooblikovanju konference, da bodo vsebine usterzno naslovile vaše izzive.

V ta namen smo pripravili anketni vprašalnik, kjer se bodo vaši predlogi zbrali in omogočili programskemu odboru oblikovanje  programa z dodano vrednostjo. Rok za oddajo predlogov je 28. 9. 2018.

< Vse aktualne novice