• Domov
  • Novice
  • Navodilo za uveljavljanje zahtevkov posrednih proračunskih uporabnikov s področja zdravstva

Ministrstvo za zdravje je pripravilo novo Dodatno pojasnilo k navodilu za uveljavljanje zahtevkov posrednih proračunskih uporabnikov s področja zdravstva in zasebnih izvajalcev zdravstvenega varstva, ki dejavnost opravljajo v okviru mreže javne službe, v skladu s Pravilnikom o postopku in rokih za uveljavljanje zahtevkov iz 123. člena Zakona o interventnih ukrepih za omilitev posledic drugega vala epidemije COVID-19.

Navodilo je pripravljeno zaradi uveljavitve Odloka o razglasitvi epidemije nalezljive bolezni COVID-19 na območju Republike Slovenije (Uradni list RS, št. 55/21) iz katerega izhaja, da je epidemija podaljšana do vključno 16. 5. 2021. Skladno s sprejetim odlokom, so posodobili obrazce, ki so obvezna priloga k zahtevku za uveljavljanje izplačila dodatka po 11. točki prvega odstavka 39. člena Kolektivne pogodbe za javni sektor za posredne uporabnike proračuna s področja zdravstva in zasebne izvajalce zdravstvenega varstva, ki dejavnost opravljajo v okviru mreže javne službe.

Pojasnilo najdete TUKAJ.

Navodila za uveljavljanje zahtevkov posrednih proračunskih uporabnikov s področja zdravstva in zasebnih izvajalcev zdravstvenega varstva


Nazadnje posodobljeno:
< Vse aktualne novice