• Domov
  • Novice
  • Objavljen nov poziv – Zelena shema slovenskega turizma

Slovenia greenV Zeleno shemo slovenskega turizma je vključenih že 9 destinacij in 7 ponudnikov namestitev. Interes za vključitev v nacionalno shemo je velik, zato so danes, 18. 3. 2016, na Slovenski turistični organizaciji objavljavili nov poziv.
Hkrati z objavo vas STO vabi na predstavitev novega poziva za vključitev destinacij in ponudnikov v Zeleno shemo slovenskega turizma. Predstavitev bo v četrtek, 31. marca 2016 med 9. in 11. uro, v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, v Dvorani Plečnik 1 (www.fourpointsljubljanamons.com). Na dogodku bodo s strani Slovenske turistične organizacije in akreditiranega partnerja Zavod Tovarna trajnostnega turizma Goodplace, predstavljene vse pomembne informacije ob objavi novega poziva za vključitev oz. pridobitev znaka Slovenia Green.

Vsebine dogodka:

  • Predstavitev Zelene sheme slovenskega turizma (pomen nacionalnega programa/certifikacijske sheme).
  • Predstavitev novega poziva za destinacije (e-orodje za zbiranje podatkov, posamezni koraki, obveznosti prijaviteljev).
  • Predstavitev okoljskih znakov Travelife, EU Marjetica, Green Globe, Green Key, TourCert in Bio Hotels (podlaga za pristop ponudnikov k znaku Slovenia Green Accommodation).
  • Predstavitev Konzorcija Slovenia Green (ustanovitev, program dela).

Poziv k oddaji prijav za pridobitev znaka Slovenia Green Destination je skupaj s prijavnico dostopen na tej povezavi. Rok za prijavo je 6. 4. 2016.
Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar vas zaradi lažje organizacije vljudno prosimo, da jo potrdite po elektronski pošti na ideje@goodplace.si.

Dokumenti:

Prijava za pridobitev znaka Slovenia Green Destination

Poziv k oddaji prijav za pridobitev znaka Slovenia Green Destination

I feel SloveniaVabilo ZSST 31 3 2016

< Vse aktualne novice